Iğdır Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

WEB https://igdirozelegitimuygulama.meb.k12.tr
Adres : Enginalan Köyü Girişi Kanal Yolu Mevkii No15/1 Mezarlık Karşısı Merkez /IĞDIR
VİZYON : Zihinsel engelli ve Otizmli öğrencilerimizi çağdaş eğitim anlayışı ile günümüz teknolojisinden yararlanarak, çevresiyle işbirliği içinde, iletişim kuran, kendine güveni olan, topluma yararlı, üretken birer birey, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Amaçları ışığında problemlerin üstesinden gelen bireyler olarak yetiştirmek.
MİSYON : Zihinsel gelişimini tamamlayamayan öğrencilerimizi, ailelerini ve yakın çevresini okul öncesi eğitimden başlayarak çocukların, sosyal duyuşsal, bilişsel ve davranış gelişimlerine uygun bir programla yapılandırılmış eğitim ortamlarında teknolojiyi kullanarak öğrencilerini geliştiren, ruhen ve bedenen sağlıklı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı çağdaş bireyleri yetiştiren bir kurumdur.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim-Tam Gün
Saatler : Ders Başlama:9:30 Ders Bitiş: 14:50
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis :
Ulaşım : İl merkezinden kalkan Enginalan Köy dolmuşları ve şahsi araç ile.
Yerleşim Yeri : Kanal yolu mevkii, Enginalan Köyü girişi mezarlık karşısı No:15/1 Merkez / IĞDIR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 3 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :